In februari start de PHH Academie weer met drie opleidingen in de sociale zekerheid. Onderstaand een overzicht van de startdata van de opleidingen.

De PHH Academie organiseert een drietal informatie bijeenkomsten voor degenen die meer willen weten c.q. overwegen een van de opleidingen te volgen.

Ook organiseren wij over belangrijke nieuwe ontwikkelingen en speciale onderwerpen een aantal workshops voor professionals in het werkveld.

Vriendelijk willen wij je verzoeken om via ons contact formulier op de website aan te geven welke workshop of informatiebijeenkomst je wilt bezoeken,  c.q. voor welke opleiding je belangstelling hebt.  Hierna zullen wij z.s.m. contact met jou opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even direct contact met ons opnemen.

De locatie van de bijeenkomsten en van de opleidingen is afhankelijk van deelnemers en docenten en wordt dus nader bepaald.

WORKSHOPS

Opleiding Workshops PHH Academie Locatie Datum en tijdstip
3 Het profiel van de jobcoach, nieuwe ontwikkelingen en experimenten Jobcoach opleidingen OBA-MileStones                       Haansbergseweg 30 Rijen (bij Breda) Vrijdag 25 januari 2012 13.00–16.30 uur
3 Actuele wet- en regelgeving Jobcoach opleidingen Marten Meesweg 50 Rotterdam Donderdag 31 januari 2013 14.00 uur
3 Het profiel van de jobcoach, nieuwe ontwikkelingen en experimenten  Jobcoach opleidingen OBA-MileStones                             Haansbergseweg 30 Rijen (bij Breda) Vrijdag 22 februari 2013 13.00 -16.30 uur

 

INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

 

Opleiding Informatiebijeenkomsten PHH Academie Locatie Datum en tijdstip bijeenkomst
1,2,3 Opleiding Regisseur Doelmatigheid / Opleiding Participatiecoach in werkveld Wmo en Zorg / Opleiding Jobcoach Nieuwe Stijl Klantmanager Academie / Jobcoach opleidingen Marten Meesweg 50 Rotterdam Donderdag  24 januari 2013 13.30 uur 
1,2.3 Opleiding Regisseur Doelmatigheid / Opleiding Participatiecoach in werkveld Wmo en Zorg / Opleiding Jobcoach Nieuwe Stijl Klantmanager Academie / Jobcoach opleidingen Marten Meesweg 50 Rotterdam Donderdag 24 januari 2013 13.30 uur
1,2.3 Opleiding Regisseur Doelmatigheid / Opleiding Participatiecoach in werkveld Wmo en Zorg / Opleiding Jobcoach Nieuwe Stijl Klantmanager Academie / Jobcoach opleidingen Kernkade 12P, 3542 CH Utrecht Dinsdag 29 januari 2013 13.30 uur

 

START NIEUWE OPLEIDINGEN

 

 Opleiding PHH Academie Locatie Tijdstip start opleiding
1 Opleiding Regisseur Doelmatigheid Klantmanager Academie Rotterdam/Breda/Utrecht Donderdag  7 februari 2013 13.30 uur
2 Opleiding Participatiecoach in werkveld Wmo en Zorg Klantmanager Academie Rotterdam/Breda/Utrecht Donderdag 14 februari 2013 13.30 uur
3 Opleiding Jobcoach Nieuwe Stijl Jobcoach opleidingen Rotterdam/Breda/Utrecht Donderdag 14 februari 2013 13.30 uur

 

Facebooktwitterlinkedinmail