Vanaf nu kunt u op korte termijn starten met onze opleidingen dankzij de introductie van een e-coach voor de opleidingen Jobcoach, Begeleider Wmo/zorg en Coördinator Wmo/Zorg.

Sinds kort kennen wij in de PHH Academie namelijk twee onderwijsstructuren.

  1. Het bekende stramien van een geplande onderwijsgroep waarbij er om de twee weken bijeenkomsten zijn op de woensdag of donderdag van 13.30 -21.00 uur.
  2. Een individuele opleidingsroute waarbij de student door een e-coach begeleid wordt. De planning wordt door de e-coach met de student afgestemd. Het contact verloopt via het internet, op afspraak zijn er individuele contactmomenten.

De inhoud van de opleiding is in beide gevallen hetzelfde, waarbij zowel in de groepen als in de individuele vorm met e-coach de inhoud en opdrachten op maat aangepast worden. Ook de kosten blijven gelijk.

Facebooktwitterlinkedinmail